Vår första bok skickas till tryck

Bara tre månader efter vi bestämde oss för att starta förlag kan vi nu gladeligen berätta att vi inom ett par veckor har tryckt vår alldeles första bok.

 

Vi tog de första stapplande stegen för ganska länge sedan, men för tre månader sedan skakade vi hand med oss själva och startade förlag. Orsaken var enkel, ingen av de etablerade svenska förlagen hade intresse i att ens ge oss en respons på vår propå. Du kan läsa mer om det i vår tidigare uppdatering.

 

Det finns vissa barn som älskar att läsa. De läser, läser och sedan läser de lite till. Men så är det inte för alla. Enda sättet att hjälpa barn att läsa mer är att erbjuda en större mångfald av böcker. Roliga, engagerande, spännande och fina böcker.

 

Vi kommer publicera vår första bok i början av januari 2019. En superfin ABC-bok för de allra minsta. Men det är ingen typisk ABC-bok. Vi tror att detta kan bli den perfekta kickstarten på intressanta och utforskande konversationer med dig och de små. Ett perfekt sätt att börja utforska den stora världen redan hemma i soffan. En bok kan hjälpa oss och våra barn att utveckla våra kreativa sinnen och reflektera över vad som faktiskt är skillnaden på ett berg och en alp.

 

Snart kommer vi kunna visa dig några första utdrag ur denna magnifika bok. Håll ut.