Varför starta bokförlag?

För ett år sedan skickade jag ut 20 brev till svenska förlag för att sälja in några barnboksidéer som jag inte kunde släppa greppet om. Av de tjugo breven jag skickade fick jag två svar: automatiska svar som tackade för att jag hört av mig.

Denna otroligt patetiska respons spolade bort min entusiasm och dröm. Men något kunde inte skaka bort tanken på att få ge ut bra, roliga och spännande böcker. Min farfar Marzipan-Karlssons röst ekade i huvudet om att inte låta andras åsikter eller utomståendes negativitet påverka min egen ambition och dröm.

Sagt och gjort, vi på Arans bestämde oss för att bli vårt eget förlag. Hur svårt kan det vara att driva förlag liksom?
Nu ett år senare är vi väldigt exalterade att äntligen kunna presentera Arans Förlag, med vår alldeles första och egna barnbok som publiceras om bara några månader.

Om du vill följa med oss på vår resa att faktiskt skapa bra böcker och publikationer, hör av dig!

Mer från vår blogg