Förbeställ vår första bok “W som i wienerkorv”

Vi är lite stolta just nu. För äntligen är det dags för vår första bok att nå bokhandlarna, biblioteken och bokhyllan i ditt vardagsrum. Resan har varit orimligt lång, från första utkastet till en färdigtryckt bok. Men för oss har resultatet varit viktigare än tiden. Nu känner vi oss nöjda och glada.

Om bara ett par veckor levereras de första “W som i wienderkorv” till oss på förlaget i Göteborg. Men redan nu kan du förbeställa dina exemplar av boken. Vi bjuder på frakten för dig som köper boken fram till och med den 30 november. Se till att välja rätt fraktalternativ när du beställer. Bor eller finns du i närheten av Göteborg skulle vi vara så tacksamma om du valde att hämta upp ditt exemplar av boken istället för att vi ska skicka den till dig. Då sparar vi lite porto vilket gör att det kommer gå ännu fortare tills vi kan ge ut vår nästa bok som handlar om några riktiga galningar, Yvlingarna Rajs och Brean.

Köp en betala för två

Vi har ett fantastiskt erbjudande till dig, men inte för dig. Köp en bok och betala för två. Det låter kanske inte som en superbra deal, men det är det. För när du köper två böcker ger det oss möjlighet att ge bort en bok till ett barn som inte har det så lätt. Som kanske tvingas spendera mycket av sin tid på ett sjukhus för att bli frisk, eller som har en förälder som sitter i fängelse.

I ett drömscenario skulle vi bara skicka ett gäng böcker till barnsjukhusen och andra organisationer som de kunde dela ut. Men som nystartat förlag behöver vi hjälp för att kunna göra det vi drömmer om.