Användartester av “W som i wienerkorv”

Vi är just nu i full färd med att användartesta vår första bok, W som i wienerkorv. Testerna går till på det allra enklaste sättet. Vi sätter boken i handen på en förälder som tillsammans med sitt barn får utforska boken. När mamma Matilda tillsammans med sex månader gamla My testade boken fick vi flera glädjande resultat. Boken verkar spännande, den är bläddervänlig och saliv-tålig. Dessutom finns det flera sidor som både väcker Mys och Matildas uppmärksamhet lite extra. Och så plötsligt börjar det bubbla och samtalet mellan mor och dotter är igång.

 

Inte alla tester har gått lika bra. Vissa barn vill mest slänga boken, andra väljer att köra med en bil eller sätta sig i hörnet och bajsa. Men vi tror det har mindre med vår bok att göra och mer med livet att göra. Det är precis vad vi drömmer om, att få vara en del av stora och små människors vardag och få vara länken till viktiga samtal och frågeställningar.

Vi kommer fortgå med våra användartester i ytterligare några veckor, men lagom till försommaren och de första semesterresorna kommer du kunna ha boken i din hand.